Behandeling op maat

Een persoonlijk plan op maat

Elk figuur is anders en vereist een andere aanpak van bewegen tijdens het afslanken.

Na de figuuranalyse bieden we jou verschillende mogelijkheden op vlak van beweging. Elk figuur is anders en vereist een andere aanpak van bewegen tijdens het afslanken. Zo heb je mensen met meer vetopstapeling op de buik; ‘appelfiguur’, andere eerder rond de heupen; ‘peerfiguur’ … en nog anderen voelen dat ze verslappen aan de bovenarmen of binnenkant bovenbeen en willen hieraan werken. We meten en wegen je op voorhand en zo bepalen we welke methodes van toepassing zijn. Het meten en wegen gebeurt met de Inbody; onze nieuwe weegschaal die heel nauwkeurig weergeeft hoe de samenstelling van je lichaam is en waar de meeste vetcellen aanwezig zijn. Zo weten we ook waar we moeten werken. Het resultatenblad hiervan wordt nauwkeurig besproken, het geeft een mooi overzicht van je lichaam en uitgangspunt.

Iedereen krijgt een eigen programma op maat van zijn/haar conditie, fysieke toestand, leeftijd, plaatsen van aanpak, geslacht, …

De perfecte uitrusting

Goed materiaal is het halve werk, wij werken met Powerplate, Slimcab, Movement bikes, Hypoxi vacunaut en Stilfit.

Wil jij ook een strak figuur?

WERK ER DAN ZELF AAN EN KOM TRAINEN MET ONS!!!!

Wil je meer weten?

Neem dan nu contact op voor meer info.

Getuigenis

“Opnieuw controle over mijn gewicht en mijn figuur”

Yolanda uit Ellikom verloor 12 kg en 83 cm in 2018. Sindsdien komt ze 1 keer per week in een onderhoudskuur haar oefeningen bij ons doen om alles stevig te houden én een stok achter de deur te hebben voor haar gewicht. Haar oefeningen blijven we aanpassen, meten en wegen doen we ook nog steeds! Zo heeft ze zelf de beste controle over haar gewicht en haar figuur

3 jaar later, Corona-stop erbij, lukt het haar heel mooi om haar gewicht op peil te houden. Ze heeft een goed evenwicht gevonden tussen genieten en stabiel blijven. Want in een gezonde voeding mag je heus wel genieten én vooral ALLES eten! Dé uitdaging voor jezelf is de juiste balans te vinden tussen je gezin, je werk, je ‘zondes’, je sociaal leven en je ‘goedvoelen’.

Die balans heeft Yolanda voor zichzelf gevonden! En daar zijn wij SUPER fier op! Je mag terecht trots zijn op jezelf, maar je straalt het ook uit!

Vakantie

Bodyfun Peer