Enkel diëtiste

Veilig, gezond en natuurlijk

In een gezonde voeding moet je álles kunnen eten!

Wil jij wel je voedingspatroon aanpassen en je hierin laten begeleiden, maar niet in een pakket met aangepast sporten?  Dan kan je ook bij mij terecht!

Ik ben een erkende diëtiste met een RIZIV-nummer en kan jou ook begeleiden in verschillende diëten ( cholesterol-arm, FODMAP, vetarm, eetbuien, eten bij stress, … ) of gewoon gezonder leren eten om wat kilootjes te verliezen!

Een gezond lichaam begint met de juiste voeding.  We gaan samen proberen je voeding in evenwicht te brengen met je dagelijks werk, je gezin, je hobby’s en je sociaal leven. Daarbij luisteren we vooral naar jou: wat vind je belangrijk? Wat wil je écht niet missen? Wat vind je moeilijk? Hoe kan je op een goede manier compenseren? We leren jou dat evenwicht te vinden, een proces dat wat hulp vereist en daar willen wij graag bij helpen!

VEILIG, GEZOND EN NATUURLIJK, geen pillen of shakes!

Een gezond voedingspatroon is een voeding waarin je ALLES moet kunnen eten, waarin je moet variëren maar ook je maat kennen!

En als wij dat kunnen, JIJ OOK !!!

Wil je meer weten?

Neem dan nu contact op voor meer info.

Getuigenis

“Opnieuw controle over mijn gewicht en mijn figuur”

Yolanda uit Ellikom verloor 12 kg en 83 cm in 2018. Sindsdien komt ze 1 keer per week in een onderhoudskuur haar oefeningen bij ons doen om alles stevig te houden én een stok achter de deur te hebben voor haar gewicht. Haar oefeningen blijven we aanpassen, meten en wegen doen we ook nog steeds! Zo heeft ze zelf de beste controle over haar gewicht en haar figuur

3 jaar later, Corona-stop erbij, lukt het haar heel mooi om haar gewicht op peil te houden. Ze heeft een goed evenwicht gevonden tussen genieten en stabiel blijven. Want in een gezonde voeding mag je heus wel genieten én vooral ALLES eten! Dé uitdaging voor jezelf is de juiste balans te vinden tussen je gezin, je werk, je ‘zondes’, je sociaal leven en je ‘goedvoelen’.

Die balans heeft Yolanda voor zichzelf gevonden! En daar zijn wij SUPER fier op! Je mag terecht trots zijn op jezelf, maar je straalt het ook uit!