Drink 2 L PUUR water per dag!

Bodyfun Peer

WATER…het is niet alleen het allerbeste voor je lichaam, maar vooral wat je lichaam nodig heeft om alle afvalstoffen uit onze voeding af te kunnen voeren!  Wij raden 2 liter per dag, puur water aan.

Water is niet zomaar een dorstlesser, het is een krachtige bondgenoot op meerdere fronten. Het helpt bij het afvoeren van gifstoffen, maar kan ook je energieniveau een boost geven en je huid laten stralen!

Tips om meer water te drinken:
1. Voeg natuurlijke smaak toe, geen siropen ook niet light!  Maak water aantrekkelijker door er natuurlijke smaakmakers aan toe te voegen, zoals schijfjes citroen, komkommer, munt, …

2. Stel doelen voor jezelf: 1 liter voor de lunch en 1 liter voor het avondeten.  Is het tijd om te lunchen en heb je je liter niet uit?  Ad fundum en dan pas lunchen 😉 

3. Gebruik een herbruikbare fles of een halve liter fles.  Uit verschillende wetenschappelijke onderzoeken is gebleken dat je zo het makkelijkste drinkt.  Glazen of grote flessen werken niet op lange termijn.  Het is de bedoeling dat je leert te drinken als je dorst hebt en niet om te drinken.

4. Herinneringen: je kan ook herinneringen op je telefoon instellen om regelmatig van je flesje of drinkbus te drinken.

5. Maak er een gewoonte van: koppel het drinken van water aan bestaande gewoontes, zoals bijvoorbeeld bij het zetten van een kopje koffie of thee, voor het eten, als eerste bij het opstaan, in de auto onderweg, ….

Dus, vul die waterflessen en laten we samen de komende weken de focus leggen op het drinken van voldoende water. Hydrateer jezelf, voel de energie stromen en zie hoe je huid gaat stralen!  Bovendien een extra duwtje voor je figuur met de feestdagen!

Wil je meer weten?

Neem dan nu contact op voor vrijblijvend advies.

Vakantie

Bodyfun Peer