20 jaar BODYFUN Peer

Goossens Annick
02/05/2003…Bodyfun Peer opent voor het eerst de deuren…het begin van een spannend avontuur!
Kan jij het je nog herinneren?
Een nieuw, leegstaand pand…alles zelf indelen, alles zelf uitzoeken, alles zelf bepalen…wat vond ik het spannend, maar oh, wat had ik er zin in! Een droom…een eigen afslankstudio in Peer starten. Een stad waar niemand me kende, niemand ooit van mij als persoon of diëtiste gehoord had.
Geen bestaand cliënteel, gewoon de deuren opendoen en kijken of er iemand komt? Ik stond er helemaal alleen met mijn gloednieuwe studio waar ik zo trots op was. Maar al snel kwamen jullie; een kijkje nemen, eens proberen, ontdekken hoe wij werken en wat je er kan bereiken…
Ons cliënteel werd groter en groter, steeds meer mensen wilden met ons aan een gezondere vorm van hunzelf werken….en steeds meer maakten er hun wekelijkse training van!
De voorbije 20 jaar werden gekenmerkt door heel veel uiteenlopende emoties; blijdschap, trots, dankbaarheid, enthousiasme, gedrevenheid…maar ook onzekerheid, ontgoocheling en zelfs verdriet passeerden de revue!
Onze studio is gegroeid, het interieur meermaals veranderd, de methodes uitgebreider geworden, maar steeds met het oog op ZELF ervoor werken…geen wondermethodes!
Ik ben zo dankbaar voor de vele tevreden klantjes, het zien openbloeien van jullie, positieve feedback, zoveel zelfzekerheid te zien … dat is waar we het voor doen! En dat is na 20 jaar nog steeds met evenveel gedrevenheid!
De persoonlijke, individuele begeleiding is onze grootste troef, dat maakt dat we iedereen kunnen helpen op zijn/haar tempo, naar zijn/haar fysieke toestand en afhankelijk van de individuele thuissituatie.
Met trots kan ik zeggen dat mijn jongste klant 9 jaar was en de oudste bijna 83 jaar is! Mannen of vrouwen, allemaal verschillende modellen, verschillende fysieke toestanden, alle leeftijden door elkaar…
Ik ben zo dankbaar voor het vertrouwen, voor al mijn vaste klantjes, velen al meer dan 10 jaar elke week paraat! Wat ben ik trots op jullie!
Ik hoop dat we jullie nog even verder mogen blijven begeleiden naar een gezonder, fitter, beter leefpatroon én betere voedingsgewoonten. Het is een probleem dat met de jaren alleen maar moeilijker wordt, de maatschappij is in die 20 jaar helemaal veranderd. Ongezonder leven is meer en meer een probleem. Mensen vinden moeilijker de kracht/de weg of de begeleiding om een goede balans te maken tussen beweging, gezin, sociaal leven, werk en voeding. En de verleidingen worden er niet minder om!
Maar het blijft belangrijk om meer energie te vinden en je vooral goed in je vel te voelen, gezonder te worden, jouw evenwicht te zoeken!
Dank jullie wel voor het jarenlange vertrouwen…
Liefs,
Annick
bodyfun Peer

Wil je meer weten?

Neem dan nu contact op voor vrijblijvend advies.

Vakantie

Bodyfun Peer