Alenteyns Sandra

Verliest 15 kg en 101 cm op 6 maanden

Alenteyns Sandra uit Peer
Sandra Alenteyns uit Peer verliest 15 kg en 101 cm op 6 maanden.
Zij getuigt:
Ik had Bodyfun al vaak zien passeren op Facebook. Elke keer vroeg ik me af of het iets voor mij was, maar dan twijfelde ik weer en ging de tijd voorbij…
Tot ik op een dag opnieuw een post tegenkwam en ik toch de telefoon heb genomen om een afspraak te maken voor een vrijblijvend gesprek.
Ik was helemaal overtuigd om ervoor te gaan! Alleen had ik daarvoor al verschillende diëten gevolgd, met elke keer het gekende jojo-effect als gevolg omdat het meestal te streng was, dus moest ik mijn partner deze keer overtuigen om er opnieuw voor te gaan met het nodige kostenplaatje. Met zijn steun ben ik met veel moed begonnen! Bij Bodyfun heb ik geleerd om mijn voedingspatroon te veranderen. Ik kreeg tips hoe ik het met mijn werk allemaal moest doen, ik werk in posten en dat vond ik best wel moeilijk in het verleden! Ik heb de infraroodcabines gecombineerd met de Powerplate om zo ervoor te zorgen dat ik steviger zou worden tijdens het afslanken. Het beviel me best, de oefeningen werden aangepast als het niet ging door mijn rug ofzo en rustig opgebouwd. Ik ben trots op het niveau dat ik ondertussen al haal! Mijn conditie is erop vooruit gegaan! Momenteel ben ik al een half jaar stabiel en in onderhoud. Ik ga nu 1 keer per week voor de controle en merk dat ik dat ook nodig heb.
Ik ben heel blij dat ik de stap heb gezet en hoop mijn gewicht nog lang stabiel te houden onder hun toezicht!😉
Bodyfun Peer

Wil je meer weten?

Neem dan nu contact op voor vrijblijvend advies.