Jolien Braeken

Verliest 10 kg en 81 cm op 5 maanden en nog altijd verder aan het corrigeren…

Jolien Braeken uit Peer
Als kersvers advocate sta ik cliënten iedere dag met raad en daad bij in alle belangrijke fases van hun leven.

Om mezelf nog sterker te voelen wilde ik graag ook persoonlijk evolueren, namelijk door mezelf fysiek beter in mijn vel te voelen en iets doen aan de kilo’s die na mijn studies zijn blijven plakken.

Wat mij uiteindelijk helemaal over de schreef haalde? Ik kocht vorige zomer een kleedje dat na een eerste té hete wasbeurt (of maakte ik mezelf dat wijs?) plots niet meer zo goed als in de winkel bleek te passen. Ik besloot om een coach te zoeken die zowel mijn eetpatronen onder de loep zou nemen en iemand die mij kon stimuleren om te bewegen. Ik had in het verleden al wel wat dieetpogingen ondernomen, maar steeds met onvoldoende beweging en dus met wisselend succes!

Mijn oog viel op Bodyfun in Peer. Ik koos ervoor om aan de slag te gaan in de warmtecabines. Groot voordeel voor mezelf en daardoor makkelijk in te passen in mijn drukke agenda: slechts twee keer per week 30 minuten en dus geen uren per week uitsloven in de fitness. Al snel bereikte ik resultaat en dat motiveerde om door te zetten!

Ik heb geleerd dat je ook bij een gezonde levensstijl af en toe eens mag en kan zondigen, maar dat je vooraf de nodige voorbereidingen moet treffen of nadien even streng moet zijn voor jezelf. Zelfreflectie en bewustwording: een oefening die ik voor mezelf dagelijks maak!

Ik ben Annick en haar team zeer dankbaar voor alles wat ik tot op vandaag en mede dankzij hun tips, tricks, motiverende en aanmoedigende woorden heb bereikt! Ik zet mijn weg met hun begeleiding verder!

‘You don’t have to go fast, you just have to go.’
Groetjes Jolien

Bodyfun Peer

Wil je meer weten?

Neem dan nu contact op voor vrijblijvend advies.