Sabine

verliest 14 kg en 122 cm op 7 maanden

Sabine uit Bocholt
Sabine kwam vorig jaar in september bij ons. Na een echtscheiding zat ze slecht in haar vel, bovendien had ze veel last van haar gewrichten, rug- en nekpijn en wat kilootjes teveel.
Ze besloot er samen met ons tegenaan te gaan! Nadat we haar voedingspatroon hadden geanalyseerd, bleek Sabine onbewust toch veel suiker te consumeren. Ze bakte alles zelf en dacht dat ze er goed aan deed om bv. wafels zelf te bakken, koekjes te maken of brood te bakken. ‘Als het zelfgemaakt is, kan het toch geen kwaad? En maken hoeveelheden toch ook minder uit?’ Door haar een voedingsdagboek te laten bijhouden, kreeg ze inzicht in de hoeveelheden die ze at, iets waarvan ze zelf schrok, maar geen besef van had! Langzaam gingen we dingen aanpassen of veranderen, kijken hoe ze het evenwicht terug kon vinden tussen gezonder, kinderen, werken, hobby’s, sociaal leven, … Dat was een weg met veel hobbels, met valkuilen, maar ook met overwinningen! Stapje per stapje gingen we vooruit, kreeg Sabine veel meer energie en voelde ze zich beter in haar vel. Alle positieve dingen samen gaven haar steeds meer kracht om het beter te doen. Soms ging het goed, dan weer even heel slecht door een tegenslag die haar deed grijpen naar de verkeerde dingen. Maar al snel vertelde haar lichaam zelf dat het niet goed was en kon ze leren uit deze signalen. Dat maakte het alleen maar makkelijker om gezonder te gaan eten. Een gepast oefenprogramma vinden was steeds een uitdaging, maar ze kan nu zeggen dat ze minder last heeft van haar gewrichten, rug en nek. En vooral een betere conditie heeft dan 7 maanden geleden!
Vandaag is ze klaar en tevreden over haar resultaat, terecht! En ook wij zijn supertrots! 😍
Sabine terug te zien stralen en openbloeien, daar doen we het voor! Ze blijft nog even bij ons in een onderhoudsprogramma om in de komende tijd toch nog een stok achter de deur te hebben.
Yes you did Sabine! 👊💪 You made the difference…😘
Bodyfun Peer

Wil je meer weten?

Neem dan nu contact op voor vrijblijvend advies.