Gezonder leven

Onze grootste troef? Persoonlijke begeleiding!

Iedereen weet dat overgewicht een veel voorkomend probleem is, dat invloed heeft op de gezondheid en de dagelijkse omgang.

Komt dit bekend voor? Heb jij al tal van middeltjes geprobeerd om af te slanken? Lukt het afslanken wel, maar het behoud ervan niet? Heb je meer individueel advies nodig?

Dan moet je bij BODYFUN zijn!!!

Onze grootste troef? PERSOONLIJKE BEGELEIDING zowel in voeding als bij het bewegen.

Het steeds opnieuw proberen van verschillende diëten en dieetproducten, het daaropvolgend opgeven en terug bijkomen, geeft je elke keer minder moed om opnieuw te beginnen. Je eindigt zo in een vicieuze cirkel waaruit het moeilijk te ontsnappen is. De enige manier om hieruit te komen is om een balans te vinden tussen je werk, je sociaal leven, je gezin en je voeding. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. En net daar komen wij, om ons in te leven in jouw leven en te kijken hoe we het dan zouden aanpakken. Om jou mogelijkheden te laten zien, tips te geven en uit te zoeken wat past bij je manier van leven.

Studies wijzen uit dat een combinatie van gezonde voeding en doelgerichte beweging dé ideale manier van afslanken is!

Wil jij je ook professioneel laten begeleiden? Bel dan nú voor een afspraak: 011/80.29.60

Bewustwording = stap 1
Ervoor gaan = stap 2

OOK JIJ KAN DAT!

Wil je meer weten?

Neem dan nu contact op voor vrijblijvend advies.

Getuigenis

“Opnieuw controle over mijn gewicht en mijn figuur”

Yolanda uit Ellikom verloor 12 kg en 83 cm in 2018. Sindsdien komt ze 1 keer per week in een onderhoudskuur haar oefeningen bij ons doen om alles stevig te houden én een stok achter de deur te hebben voor haar gewicht. Haar oefeningen blijven we aanpassen, meten en wegen doen we ook nog steeds! Zo heeft ze zelf de beste controle over haar gewicht en haar figuur

3 jaar later, Corona-stop erbij, lukt het haar heel mooi om haar gewicht op peil te houden. Ze heeft een goed evenwicht gevonden tussen genieten en stabiel blijven. Want in een gezonde voeding mag je heus wel genieten én vooral ALLES eten! Dé uitdaging voor jezelf is de juiste balans te vinden tussen je gezin, je werk, je ‘zondes’, je sociaal leven en je ‘goedvoelen’.

Die balans heeft Yolanda voor zichzelf gevonden! En daar zijn wij SUPER fier op! Je mag terecht trots zijn op jezelf, maar je straalt het ook uit!