Ovenschotel met zoete aardappel en kip

Bodyfun Peer
4

Ingrediënten

– 500 gr kipfilet
– 6 zoete aardappelen
– 1 flesje alpro soya room light
– 600 gr verse spinazie
– 2 teentjes knoflook
– 100 gr magere geraspte kaas, Belleligne, Edammer light, ….
– olie
– peper, kipkruiden en zout

Bereiding

Verwarm de oven voor op 200°C. Snij de kipfilet in blokjes en bak in 1 lepel olie, kruid met peper, zout en kipkruiden. Schil de aardappelen, snijd ze in plakjes van ongeveer een centimeter dik en kook ze in 10 minuten gaar. Hak ondertussen de knoflook fijn. Wok de spinazie in een beetje olie tot hij geslonken is. Voeg de knoflook toe en bak nog een minuutje mee. Giet de aardappelschijfjes af. Bedek een licht ingevette ovenschotel met één laagje aardappelschijfjes. Leg hierop een laagje spinazie, giet er wat room over en kruid extra met peper en zout. Leg hierop de kipblokjes. Herhaal dit nog een keer en eindig met de geraspte kaas. Zet de schotel 10 minuten in de oven tot de kaas gesmolten is.

Tips

Heerlijk voor het hele gezin!

Wil je meer weten?

Neem dan nu contact op voor vrijblijvend advies.

Mei-actie

Strak op zomervakantie?

START NÚ met EXTRA VOORDEEL:

-60€ op 20 beurten cabines
-90€ op 20 beurten cabines en powerplate

Bodyfun